ניתוח קטרקט עם עדשה מונוויזיון

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

28/07/2021 | 17:51 | מאת: יעל

אני בת 57 ועברתי ניתוח קטרקט לפני חודש בעין שמאל עם עדשה לראייה מרחוק,עכשיו אני צריכה לעשות ניתוח בעין ימין ומתלבטת האם הפעם לבקש עדשה לקרוב (מונוויזיון). יש לציין שאני עובדת כל היום על מחשב ובמסגרת תפקידי אני צריכה להתמקד בפרטים קטנים ועבודה בתלת מימד. וכמו כן בזמן נהיגה אני משתמשת די הרבה בוייז. האם אתה יכול לייעץ לי בנושא . ומה הם החסרונות של המונוויזיון? תודה על תשובתך.

שלום רב, אחד החסרונות של מונוויזן היא פגיעה בראיה עומק מרחבית וסינוורים והילות בלילה. לדעתי עליך לעדכן את הרופא המנתח על החששות שלך ולהוועץ איתו מה לעשות.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר