קראתי מסמך של אופטומרטיה שמתאר מה שקורה לבן אדם שיש לו כבר קטרקט בשל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

24/07/2021 | 23:39 | מאת: לוברבום

שלום וברכה קראתי בשבת על בעית קטרקט מולד שמתבשל במשך השנים ונהיה מי צהוב לחום האם יש כזה דבר שהתוכן בתוך העדשה מצטמקת וזה יוצא למקומות אחרים ואז העין מקבלת דלקת אלרגית בגלל החומר שנהיה יותר מצוק אפשר להסביר לי מה יכול לקרות בקטרקט שמתבשל אשמח לשמוע פשוט קראתי את זה כבר פעמיים ואני לא כל כך זוכרת את הכל אבל זה עשה לי צמרמורת בכל הגוף תודה רבה

שלום רב, הקטרקט לא יכו לעבור למקומות אחרים. ככל שהקטרקט מתבשל יותר הראיה פשוט יורדת.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר