האם ניתוח יפתור את הבעיה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/07/2021 | 19:07 | מאת: לאה

אני בת 64 ,לוקחת תרופות ליתר לחץ ראייתי כמו אופטרבי ,תדאיר כבר שנים .מצבי יציב . אמרו לי שיש תחילה של קטרט והיות ואני מתלוננת על הפרעות בראיה במחשב ובתווי פסנטר ומתעייפת בסריגה וכואב לי בעיניים .האם ניתוח יפתור לי את הבעיה .אמרו לי שיש יובש בעיניים אך הטיפות לא עוזרות ,יש לי דווקא דמעות בעיניים שמשבש את הראיה .אני לוקחת גם פרוגרף (עברתי השתלה לפני 15 שנה )אלטרוקצין(היפותירואידיסם אמרו לי שזה לא דחוף ..מה דעתך ?

שלום רב, אכן זה נשמע כמו יובש בעיניים .ככל הנראה יש קטרקט מתחיל. אם יש הדרדרות קבוע בראיה אז ניתן לשקול ניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר