ניתוח קטרקט לתיקון ראיה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/07/2021 | 20:26 | מאת: אסיה

בת 44, מרכיבה משקפיים מילדות ומשתמשת בעדשות. מספרים גבוהים-12, -13. וצילינדר לא גבוה. משקפיים לא נותנים פתרון ועדשות לא תמיד נוחות. נאמר לי שניתוח קטרקט ישפר לחלוטין את הראיה. האם מומלץ בגיל 44, כאשר הקטרקט בשלב התחלתי בלבד? המטרה היא להיפטר מהצורך בעדשות/ משקפיים. האם אחרי ניתוח אפשר להרכיב עדשות מגע במידת הצורך?

שלום רב, זוהי בהחלט אופציה אפשרית. מצד שני עקב קוצר הראיה יש צורך בבדיקה ויעוץ של מומחה רשתית לבדוק את אופציה הטיפול הזו.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר