ירידה באיכות הראיה בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

03/07/2021 | 19:29 | מאת: רמי

לפני עשרה ימים עשיתי ניתוח קטרקט בעין ימין והחליפו לי לעדשה מולטיפוקל, היום אני רואה פחות טוב מרחוק ולטווח הבינוני ביחס לראיה שלי לפני הניתוח, לטווח קרוב יש שיפור מסויים ביחס למצב הקודם, השאלה 1. האם הראיה שלי תשתפר או שזה יישאר ככה ? 2. ואם לא יהיה שיפור, מה ניתן לעשות ? 3. נקבע לי תור לניתוח בעין שמאל בעוד 10 ימים, האם להמתין לשיפור בעין הימנית או לעשות בכל זאת ?

שלום רב, לדעתי היכולת להעריך את התוצאה הסופית הוא מוקדם מידי. בדרך כלל אני מבצע הערכה של מצב העין ופוטנציאל הראיה רק לפחות לאחר כשבועיים . אני ממליץ לפנות לרופא המטפל לבדיקה ולשתף אותו בחששות שלך.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר