ניתוח קטרקט מביצוע חתכים לביטול הצילנדר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/06/2021 | 17:44 | מאת: חגית

שלום אני בת 60 ומיועדת לניתוח קטרקט בשתי העיניים. יש לי צילינדר 2.5D בשתי העיניים. הרופא המנתח הציע לי לעשות בזמן הניתוח חתכים בקרנית בכדי לבטל את הצילנדר.שאלותיי הם: 1. האם יש סיכונים בחתכים האלו? 2.האם חתכים אלו אכן יכולים לגרום לכך לביטול מלא של הצילנדר ואז לא אצטרך משקפיים לרחוק? תודה רבה

שלום רב, כעיקרון החתכים עשויים לתקן את הצילינדר אבל כעיקרון העדפה שלי (כאמור שלי) היא עדשה טורית. הסיכון בחתחכים הוא נמוך

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר