בדיקה לקראת ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

27/06/2014 | 11:04 | מאת: דנה

לפני 8 חודשים עברתי בדיקה בבית חולים לקראת ניתוח קטרקט. השבוע, לאחר 8 חודשי המתנה, הגיע מועד הניתוח, אבל 3 ימים קודם בית החולים ביטל את הניתוח בטענה שהרופא הסתכל בתיק שלי ודרש שאעבור בדיקת אולטרסאונד לפני הניתוח. בהנחה שהניתוח ידחה עכשיו בכמה שבועות או חודשים נוספים, האם אני צריכה לעבור בדיקה נוספת לקראת הניתוח או שהם יכולים להסתמך על בדיקה מלפני כשנה? (אני בת 50. כל הקטרקט התפתח אצלי תוך שנה).

שלום רב, הדבר תלוי במדיניות של בית החולים. אצלי תקפות הנתונים בתיק של המטופל תקפה ל 3 חודשים אח"כ יש צורך בבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר