אישונים perrla מה זה?

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/03/2021 | 21:55 | מאת: א

שלום דר,בת 50 הייתי אצל נורולוג פרטי אחרי אמאראי מח שנעשה לי שיצא תקין מלבד צניחה קלה של הטונזילות בנורמה. האמאראי נעשה לאחר סיטי שהיה בו חשד לבצקת מחיקה יחסיתשל הסולצי והגירי. הנורולוג רשם אישונים perrla.מה זה אומר בבקשה??אין להשיג אותו כדי לשאול.תודה

30/03/2021 | 21:57 | מאת: א

הטונזילות בגלל שהם בנורמה זה לא נחשב כיארי. שואלת לגבי הפרלה אישונים מה זה.

שלום רב, אני מאוד מצטער אך השאלה לא מובנת וגם לא אוכל להתיחס לבדיקת הנוירולוג. מקווה שניתן לקבל את תשובתו בהמשך.

שלום השאלה נשלחה פעמיים .

31/03/2021 | 19:42 | מאת: א

דר ביקשתי לדעת רק מה זה אישונים perrla. לא דבר אחר נורולוגי.פשוט מי שכתב זאת זה היה נורולוג.

26/09/2021 | 23:30 | מאת: לוברבום

שלום וברכה נראה לי שגם לי כתבו את אותו דבר של Perlla Uאני גם נשאלת את אותו שאלה אולי את יכולה לשאול את השאלה בפורום נויראופתלמולגויה או שאני יכולה לשלוח לך את השאלה לרופא נוירואופתלמולג שעוסק בעיניים ונוירולוגיה ביחד האימיל שלי לשלוח לשם את השאלה היא: [email protected] אם השאלה נשאלת כל כך הרבה זמן ללא מענה...

02/10/2021 | 15:31 | מאת: א

תודה,רק לדעת מי זה שהגיב לי?האם אדם שרשמו לו כמוני על פרלה?

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר