בחירת עדשה לניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/11/2020 | 13:48 | מאת: נילי

שלום , אני בת 40 . קטרקט חמור בעין שמאל (-4) . צילינדר 1.5 בעין שמאל . עין ימין (-3.5) יש קטרקט, אבל פחות מתקדם. אין בעיות עיניים אחרות . מאוד מתלבטת איזו עדשה לשים בעין שמאל. - רב היום מול מחשב או קוראת. - גם עובדת בחוץ בשטח , רוצה לראות טוב לרחוק ונוהגת למרחקים ארוכים. - אוהבת לטייל ורוצה לשמור על ראיית לילה כלשהי.

שלום רב, ההתלבטות ברורה, בכל מקרה קשה לי להמליץ מאחר ולא כל הנתונים ידועים לי ויש צורך בבדיקה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר