יובש בעיניים והטיפול בו

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/09/2020 | 11:39 | מאת: שירה

עשיתי קטרקט לפני שנתיים וחצי. לפעמים אני מרגישה יובש בעיניים יכול להיות גם בגלל תקופת המעבר , בת 58. הטיפול בעיניים הוא עם בי פנטן. כמה פעמים ביום אני אמורה לשים טיפות בדרך כלל אני שמה בערב כמה טיפות. מה צריך להיות הטיפול?

שלום רב, כעיקרון הטיפול הוא טיפול בטיפה אחת 3-4 פעמים ביום ולא מספר טיפות בפעם אחת. אפשרות נוספת היא שילוב של קומפרסים מים חמים לפני השינה. במידה ואין הטבה לפנות לבדיקת רופא עיניים .

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר