ניתוח קטרקט בעין שעברה פגיעה קשה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/08/2020 | 16:12 | מאת: לילך לובין

עברתי פגיעה חודרת קשה בעין ולפני 24 שנים דר עמי הירש החזיר לי את הראייה. כיום עם קטרקט בשל בעין הפגועה. בבדיקה הובהר לי שלא ניתן לדעת איך העין תגיב בשל עברה. איזה ניתוח קטרקט מומלץ עבורי והאם כדאי להשתיל עדשת פרימיום? אשמח להמלצה על מנתח שעובד עם הכללית שאוכל לסמוך עליו. מתלבטת בין פרופ' טובה ליפשיץ, ד"ר נדב בלפר וד"ר גרינבאום אהרון. אשמח גם להמלצה על מרכז רפואי שבהסדר עם הכללית ויש לו מכשור מתקדם לביצוע הניתוח. תודה:)

שלום רב, על פי התאור לא נראה לי שעדשת פרימיום מתאימה במקרה זה. בכל מקרה השמות שציינת מצוינים אך אין בכוונתי להמליץ על מנתח ספציפי או מרכז רפואי.

17/08/2020 | 23:02 | מאת: לילך לובין

תודה. האם אתה יכול להמליץ לי מה עדיף ניתוח קטרקט או קטרקט בלייזר או שאין העדפה מבחינת סיבוכים אפשריים

שוב שלום לצערי שוב לא אוכל להמליץ מכיוון שחסרים לי מספר נתונים לגבי העין שמתאפשר לראות אותם בבדיקה קלינית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר