שאלות לקראת ביצוע ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

28/03/2020 | 10:59 | מאת: יצחק עזרא

אני בן 63 חולה סוכרת סובל מראיה מטושטשת באחת העיניים ונקבע כי אני זקוק לניתוח קטרקט. האם עד,ביצוע הניתוח יש פעולות שאני עצמי יכול לעשות כדי להקל על העין? האם יש טיפןת או תרופות שיכולות להקל בינתיים על הטשטוש? מה כוללת ומחייבת ההכנה לקרטת הניתוח והאם הוא נעשה בהרדמה? מה עלות ניתוח לייזר למבוטח כללית מושלם? תודה מראש על התשובות

שלום רב, אין שום פעולה שאתה יכול לבצע לפני הניתוח . הניתוח מתבצע בהרדמה מקומית. עלות הניתוח בלייזר דרך המושלם נקבע על פי מסלול הביטוח והפרטים נמצאים באתר המושלם.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר