ראיה לרחוק מטושטשת 0000000

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

25/02/2020 | 14:35 | מאת: עוז

שלום, ההבחנה צילינדר 2 בנוסף קטארקט גבר בן 49 נומלץ לי על עדשה טורית לתקון הצילינדר בניתוח להסרת ירוד ועדשה לראיה לרחוק(טורית לרחוק) חודש לאחר הנתוח, אין קטרקט ואין צילינדר כביכול" הכול אמור להיות פיקס, אז למה אני לא רואה ברור את התרגום בטלויזיה מרחק 3 מטר וכיתוב על שלטים או מספרי רכב? רוצה להוסיף שבבדיקות מעקב רואה טוב בעין המנותחת כאשר מתאימים עדשות לצורך משקפיים, פשוט אומרים לך שלא תהיה תלוי במשקפיים אילו תתקין עדשה טורית שעולה לא מעט ובסוף יצא שבכול זאת צריך משקפיים. ממש מרגיש מאוכזב

שלום רב, אני מבין את הרגשתך אבל צריך לזכור כי ניתוח קטרקט אינו ניתוח להסרת משקפיים אלא לשיפור הראיה.

28/02/2020 | 23:33 | מאת: עוז

כתוב בשאלתי שללא קשר לקטרקט התקנתי בהמלצתך ורופאים אחרים כולל כמובן הרופא המנתח שלי את העדשה הטורית לרחוק המיוחדת שמתקנת צילינדר אז אם אין קטרקט ואין צילינדר והכול פיקס ועדין צריך משקפיים אז לו ידעתי לא הייתי משלם על העדשה היקרה מיילא אם זה היה עובד בסדר אבל בבדיקה עם אופטומטריסט עדין יש צילינדר חצי ומספר 1 זאת אחרי הניתוח זה נשמע תקין?

שוב שלום, אני מבין את שאלתך. אין לי מספיק נתונים על מנת לענות עליה. אנא פנה לרופא המטפל.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר