קטרקט עם עדשה טורית צילינדר 2

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/01/2020 | 17:03 | מאת: בעז

שלום, שבוע ימים חאחר ניתוח הסרת קטרקט ועדשה טורית לתקון צילינדר מונופוקאל לרחוק לא רואה מפוקס כלל לרחוק והרופא אמר בבדיקה היום שייתכן ואצתרך משקפיים פלוס 1 או יותר, השאלה היא,האם לא היה מיותר לשלם קרוב ל7000 שח על העדשה ומה שמסביב בדיקות התאמה יעוץ וכו...?

שלום רב, כעיקרון ניתוח קטרקט הוא לא ניתוח להסרת משקפיים. בכל מקרה יתכן לפחות סיכוי של 10 אחוז לשארית מספר. השימוש בעדשה הטורית מקטין רק את האפשרות לשארית של הצילינדר.

02/02/2020 | 23:31 | מאת: בעז

אני הבנתי מהמומחים שהעדשה הטורית תמנע ממני הצורך לתלות במשקפיים בלי קשר לקטרקט ולכן הסכמתי לשלם את הסכום, אילו הייתי שלא אראה טוב גם לאחר העדשה הטורית היקרה הייתי בוחר במשקפיים שכך או כך עכשיו האלץ להרכיב, עבורי זו פעם ראשונה ולפני כן לא הרכבתי משקפיים ואין לי נסיון וידע חוץ ממה ששאלתי ובדקתי ברשת וכולם אמרו שעדשה טורית לרחוק תקנה לי ראיה טובה ללא צורך במשקיים ועל כן זאת אכזבה לגלות שלא כך הדבר

אני מבין.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר