צילינדר ועדשה טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

01/01/2020 | 13:25 | מאת: בועז

שלום, יש לי צילינדר 2 יחידות וקטרקט, הומלץ לי לעשות עדשה טורית לתיקון הצילינדר בנתוח הקטרקט, האם אפשר מאחר וזה צילנדר נמוך להחלעף רק את העדשה העכורה מבלי עדשה טורית ולהשאר עם צילינדר קטן ששמעתי הרבה דעות שאומרות שזה לא משמעותי בהפרעה של הראיה או עדיף כן להתקין עדשה טורית שמתקנת את ה הצילנדר הקטן שלי , דבר נוסף , אם צילינדר זה ענין רפואי אז מדוע לא מכוסה על ידי הביטוחים וקופות החולים? תודה לעונים

שלום רב, צילינדר 2 הוא לא צילינדר ״קטן״. בכל מקרה ניתן לתקן אותו בהמשך עם משקפיים. בכל מקרה ההמלצה שלי היא לשקול אופציה של עדשה טורית בכובד ראש. לגבי הכיסוי הביטוחי, זוהי ההחלטה של המבטחים.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר