קטרקט חזרה לעבודה התייעצות

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

24/12/2019 | 02:45 | מאת: שלום

שלום בן 44, אני כ 3 שבעות לאחר ניתוח קטרקט בעין ימין, כאשר לאחר 2 שבועות בבית חזרתי לעבודה בה נמצא שעות רבות מול המחשב. בימים האחרונים שמתי לב כי הכתוביות בטלווזיה מעט מטושטשות כאשר מביט בעין ימין,דבר שלא היה אחרי הניתוח/לפני שחזרתי לעבודה. לציין, כי במידה ואני מביט בכתוביות דרך חור קטן אני רואה אותם בצורה ברורה. א.אשמח למידע לסיבות אפשריות? ב.האם יכול להיות שמדובר חלילה בקטרקט משני תוך פרק זמן קצר זה? ג. האם להתנהל אחרת בעבודה? תודה שלום

שלום רב, יתכן ויש שינוי קל במספר. ההסתכלות דרך החור הצר מתקנת את השינוי. אין צורך להתנהל אחרת בעבודה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר