קטרט אחורי?עין שמאל(מולטיפוקל)

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

16/08/2019 | 16:16 | מאת: חגית

אני סוכרתית פעם בשנה מבצעת בדיקה שיגרתית. בבדיקה אצל שלושה רופאים שונים: 1. קטרט אחורי בעין שמאל(ראיה מטושטשת כאשר סוגרת את עין ימין) 2.קיים גם קטרט בעין ימין אך כאן רואה עדיין טוב. 3.נאמר לי שזה כנראה קטרט צעירים(בת 50) והשיחות הן: אינה זה אמור קטרט אחורי מבחינת ניתוח?האם מסובך יותר..? 4.מה הכוונה כי לאחר הניתוח יש פעולה נוספת על ידי לייזר לנקות שאריות? מה זה אומר צלקת? *סביר להניח שאצטרך לעבור כנראה ניתוח אם זה המצב(ריאלית) אשמח לתשובות/התייעצות. תודה שבת שלום

שלום רב, תלוי בסוג הקטרקט האחורי מאחר ויש לעיתים מעט יותר סיכון בניתוח. כמו כן לעיתים הקטרקט האחורי נשאר בחלקו ויש צורך להשלים את הטיפול בטיפול לייזר להסרתו.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר