התאמת מספר עדשה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

28/07/2019 | 16:43 | מאת: עדי

שלום, לפני ניתוח קטרקט בקשתי שהתיקון יהיה כזה שאוכל לקרוא בעין המנותחת ללא משקפים. המספר שלי לראיה מרחוק וגם לקריאה היה מינוס. לצערי לאחר הניתוח התברר שיש לי מספר חיובי לקריאה. האם יש משהו לעשות בענין? האם לפני הניתוח לא ניתן לדעת בוודאות מה יהיה המספר בתום הניתוח? תודה

שלום רב, נתחיל מהסוף, ניתוח קטרקט אינו ניתוח להסרת משקפיים ולעיתים הכיוון הוא לערך מסויים והתוצאה היא שונה. הפתרונות האפשריים הם: משקפיים, תיקון לייזר והשתלת עדשה על גבי העדשה שעכשיו

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר