שאלה: עדשה טורית או לא טורית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

25/07/2019 | 10:53 | מאת: לילך

שלום רב, אמא שלי עומדת לפני ניתוח וצריכה להחליט אם "עדשה טורית או לא". האם יש יותר סיכון בהשתלת עדשה טורית (שגם מתקנת צילינדר)? - על פני עדשה רגילה (לא טורית) שבעיקר תתקן את הקטרקט. יש לציין שאמי רגילה למשקפיים ןאין לה רצון מיוחד להסיר אותם. תודה. השאלה בעצם: האם יש יורת סיבוכים אפשריים עם עדשה טורית על פני רגילה.

שלום רב, אין יותר או פחות סיבוכים עם וללא עדשה טורית. זהו בעצם אותו מהלך ניתוח רק בעת הניתוח בוחרים להשתיל עדשה רגילה או סוג עדשה אחר. בהצלחה!

27/07/2019 | 12:02 | מאת: לילך

תודה ד"ר לוינגר, ועוד שאלת המשך קטנה - אמא שלי נוהגת לקרוא הרבה מאד. האם עדשה טורית תשבש את היכולת הזו ותקנה לה בעיקר ראייה טובה למרחק? האם תיקון הצילינדר עלול לפגוע ביכולת הקריאה? תדוה, לילך

שוב שלום, ממש לא

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר