נגישות
נגישות

ניתוח קטרקט לאחר שמושבאומניק או קסטרל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/07/2019 | 00:06 | מאת: מרדכי

חוזר על שאלתי עם פרטים נוספים כדי שהתשובה תוכל להיות רלוונטית למצבי; התחלתי להשתמש באומניק לפני יומיים אולם לנוכח החשש מפגיעה והגדלת הסיכון בניתוח קטרקט רציתי לוודא עם יש עדיפות לקסטרל בהיבט הזה בלבד. לציין שאני סובל גם מגלאוקומה pxf ואני בן 74. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
04/07/2019 | 08:25 | מאת: מרדכי

לציין בנוסף שאחרי יומיים הפסקתי את השימוש באומניק עד לברור הנושא דהיינו איזה מהשניים עדיפה בהיבט של ניתוח קטרקט לסובל מגלאוקומה pxf ובהיבט הזה בלבד. תודה מראש.

שלום רב, כעיקרון אין עדיפות בשלב זה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר