מתי נכון לבצע ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

23/06/2019 | 00:19 | מאת: Odlev

שלום, הינני בן 62 ולפני כארבעה חודשים, בביקור אצל רופא עיניים הסתבר כי יש לי קטרקט בעין שמאל שמשפיע על הראייה לקרוב. הרופא המליץ להתחיל להרכיב משקפיים וכאשר המשקפיים לא יעזרו לבצע ניתוח. שאלתי היא האם לא עדיף לבצע את הניתוח בשלב הנוכחי ולא להמתין למצב שהמשקפיים לא יסייעו. אגב, בחודש האחרון אני מרגיש עוד ירידה בראיה שלי. מודה להתייחסותכם,

שלום רב, מאחר ובחודש האחרון יש שינוי נוסף וכבר נעשה ניסיון לשיפור הראיה עם משקפיים ככל הנראה איו צורך לדחות עוד את הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר