בחירת עדשות להשתלה בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

01/05/2019 | 13:28 | מאת: בני

שלום רב, אני בן 25, רוב היום עובד מול המחשב. מרכיב משקפיים מולטי פוקל, מספר 9- עם הפרש ~2 לקריאה. עם צילנדר 2.5. אובחן אצלי קטרקט תת-קפסולרי אחורי שגורם לי לסנוור וראיית הילות, עד כדי כך שאני לא יכול לנהוג בשעות החשכה. המנתח הציע 3 סוגי עדשות. 1. טוריות לתיקון הקראיה. 2. טוריות לתיקון ראיה מרחוק. 3. מולטי מופקל. אשמח לקבל את חוות דעתך... תודה רבה

שלום רב, אני מבין שהרופא שלך עבר איתך על היתרונות והחסרונות של כול אופציה. קשה לי להעריך במה לבחור כי לא כל הנתונים מונחים מולי.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר