נגישות
נגישות

זריקות אוגוסטין ובמקביל הצורך בניתוח קארקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

14/01/2019 | 20:03 | מאת: אידה

לפני כשנה התחלתי טיפולי הזרקת אווסטין לאחר סדרה של שלוש זריקות העין הבריאה ואחרי כחודשיים לאחר סיום. הטיפול נותחתי קטרקט בעין אחת.כעת אני שוב התחלתי סדרה של שלוש זריקות אווסטין ובמקביל הוצע לי שרצוי לבצע את נתוח הקטרקט בין זריקות האווסטין יש לי תור בעוד כשבוע להזרקה שניה וקבעתי תור לניתוח קטרקטשבועיים אחרי הזריקה השניה ושבועיים לפני הזריקה שלישית.אני מאד מתלבטת אם זה נכון לעשות את הצעד הזה או לחכות שוב כמה חדשים לביצוע הניתוח.אודה מאד על חוות דעת פורום נכבד זה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, צר לי על העיכוב בתשובה. כעיקרון ניתן לבצע שילוב זה ואין בו סכנה. בכל מקרה רצוי שרופא הרשתית יחליט על התזמון הטוב ביותר מבחינת חומרת המחלה והשיפור שיכול להיות לאחר הניתוח.

28/01/2019 | 07:26 | מאת: אידה

ראשית תןדה על תשובה.יש לי עוד שאלה.העין שעברה נתוח קטרקט לפני חצי שנה עם החלמה מאד איטית יש לי תופעה מזה כחדש לעיתים אני מרגישה דקירות בעין.מה יכולה להיות הסיבה?תודה רבה על התחייסות

שלום רב, סליחה על העיכוב בתשובה, ככל הנראה יובש

שלום רב, ככל הנראה מדובר ביובש בעיניים

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר