נגישות
נגישות

מצב לאחר ניתוח קטרקט עדשה מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

14/11/2018 | 11:58 | מאת: חני

שלום.עברתי ניתוח קטרקט עם עדשת מולטיפוקל לפני חצי שנה.מאד לא מרוצה לא רואה טוב מיחושים בתוך העין עייפות .החלפתי שלושה סוגי טיפות .אין שיפור ממש סובלת.שאלתי האם ניתן להוציא את העדשה ולשתול עדשה רגילה והאם קיים סיכון .בלתי אפשרי להמשיך בצורה זו אשמח לקבוע תור אצלך לבדוק מה הסיבה.חודה מראש.אגב המנתח שניתח אותי טוען לחכות עוד שזה עניין של זמן .תודה מראש .

לקריאה נוספת והעמקה
14/11/2018 | 22:09 | מאת: אתי

אני שבוע אחרי ניתוח קטארקט והשתלת עדשה ואני מרגשה כמו חול בעניים

16/11/2018 | 08:43 | מאת: חני

מצטערת לא רואה תשובה של הרופא

שלום רב, קשה לי להעריך מדוע הכאב והקושי בראיה. בדרך כלל הכאב יכול לנבוע מיובש בעיניים. בכל מקרה החלפת העדשה מצריכה ניתוח נוסף עם הקושי והסיכונים שלו.

שלום רב, התחושה של חול בעיניים ככל הנראה בעקבות הניתוח והטיפות. אפשר להוסיף טיפול בתחליפי דמעות להקלה.

שלום רב, התחושה של חול בעיניים ככל הנראה בעקבות הניתוח והטיפות. אפשר להוסיף טיפול בתחליפי דמעות להקלה.

שלום רב, מקווה שיש שיפור אך בדרך כלל הדבר נובע מיובש והטיופל בטיפות.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר