אם בוכים ומזילים הרבה דמעות לאחר ניתוח לייזר זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

07/10/2018 | 22:16 | מאת: דנה

אם בוכים ומזילים הרבה דמעות לאחר ניתוח לייזר האם יכול לגרום נזק בלתי הפיך לעין? אם אני אבכה הרבה לאחר הניתוח ויירדו לי דמעות רבות אז זה יהרוס את העיניים?

שלום רב, חבל על הדמעות, אבל זה לא הורס את העיניים

08/10/2018 | 21:38 | מאת: דנה

אז לאחר ניתוח לייזר בעיניים מותר לבכות בלי הגבלה? גם כל היום?

10/10/2018 | 14:40 | מאת: דנה

אז לאחר ניתוח לייזר בעיניים מותר לבכות בלי הגבלה? גם כל היום?

שלום רב, 365 יום ללא הגבלה

11/10/2018 | 14:29 | מאת: דנה

האם לא קרה שמישהו התעוור ב- אינטרלאסיק ? כיצד זה חוזר החלק שנחתך בלייזר מהקרנית? האם החלק הזה מתאחה עם העין בלי תפרים?

עניתי כבר

13/10/2018 | 14:23 | מאת: דנה

אבל כיצד המתלה נדבק ובהמשך מתאחה? איך יכול להיות שלאחר שחותכים את המתלה הוא מתאחה? מה מדביק בדיוק את מתלה הקרנית?

04/11/2018 | 13:40 | מאת: דנה

לא קיבלתי תשובה לגבי התאחות המתלה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר