נגישות
נגישות

קטרקט לתינוק בן 11 חודש

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/08/2018 | 19:44 | מאת: ליאורה

האם ניתן לנתח תינוק בן 11 חודש בלייזר ולהשתיל עדשה מולטיפוקאל ? ללא בעיות בעתיד

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצערי לא מאחר ובתינוקות המספר משתנה במהלך הזמן עקב גדילה של העין ולכן עדשה מולטיפוקלית לא מתאימה. לגביי הלייזר אין משמעות מיוחדת לביצוע הניתוח על ידי מנתח מיומן עם הלייזר ובצורה ידנית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר