עדשות מולטיפוקליות בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/07/2018 | 15:07 | מאת: שאול

שלום רב. בניתוח קטרקט, האם בהשתלת עדשה מוטיפוקלית יש סיכון יותר מאשר בהשתלת עדשה רגילה, כגון פחות חדות ראיה?

שלום רב, ממש לא ומהלך הניתוח דומה וללא יותר סיכונים

09/08/2018 | 12:56 | מאת: שאול

שלום רב ותודה על התגובה. שאלתי היא האם יש הבדל באיכות ובחדות הראיה לרחוק ולקרוב בין העדשה המולטיפוקלית לעדשה הרגילה וכן בזמן ההסתגלות והאם יש הבדל בין אם מסתכלים ישר או לכיוון מטה [כמו במשקפיים עם עדשה מולטיפוקלית. בתודה

שלום רב, ראשית אין צורך בהטיית מבט כמו במשקפיים.עיקרון הפעולה שונה. לעיתים יש סינוורים והילות בלילה עם העדשות המולטיפוקליות לעומת העדשות הרגילות. מצד שני בעדשות הרגילות יש צורך במשקפיים לקרוב.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר