ניתוח קוארקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/02/2013 | 13:12 | מאת: Josef

עברתי ניתוח קטרקט שלא בלייזר לפני כחודש וחצי, בהתחלה ראיתי טוב לאחרונה אני רואה בעין המנותחת כאילו מטושטש וכאילו דרך מים או גל ברצוני לציין כי עברתי ניתוח דומה בעין השניה לפני כ9 שנים והכל בסדר אני משתמש בטיפות. גנטיל האם זה דבר חולף או שעלי לראות רופא דחוף תודה

18/02/2013 | 07:29 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום ג'וזף. יתכן וזה תקין (וג'ל העין משתנה) או ייתכן ויש בעיה ברשתית. לא ניתן להבדיל ביניהם ללא בדיקה ולכן הייתי מציע לך להיבדק בהקדם.

18/02/2013 | 09:31 | מאת: Josef

תודה הניתוח היה לפני כחודש וחצי בדיקה יסודית נעשתה לפני 3 ימים (יום ו האחרון) ונאמר לי כי הכל תקין נתנו לי לטפטף "HYDRO-COMO" אבל אני עדיין רואה מטושטש / כאילו דרך מים או ג'ל תודה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר