מקרים מזדמנים של מבט קצרצר על ריתוך

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/02/2018 | 18:37 | מאת: אייל

שלום ד"ר, במסגרת עבודתי כמהנדס, אני מבקר ומסייר ברחבי מפעלים תעשייתיים שונים מדי שבוע. לעתים, נתקל פתאום בריתוכים שמתבצעים בסביבתי הקרובה (לעתים מטרים בודדים). כמובן שברגע שקורה שבטעות אני מביט על ריתוך, אני מיד מסיט את המבט ומתרחק ככל האפשר. האם יש במקרים כאלה סיכון ממשי לעיניים? האם מבט קצרצר (כחצי שנייה) לכיוון הריתוך מסוכן? חייב לציין שהנושא מעסיק ומדאיג אותי ואודה מאוד לתשובתך, תודה

שלום רב, משך החשיפה כפי שציינת מאוד קצר, אין בכך נזק לעיניים.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר