כאב אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

05/02/2018 | 17:20 | מאת: רוני

אמי בת 88 עברה לפני חודשיים ניתוח בעין שמאל. לאחר הניתוח, היו כאבים צפויים. בבדיקות ביקורת אחרי כמה ימים וגם אחרי חודש נאמר לה שהניתוח מצויין, שהכל נראה נהדר. גם אחרי חודש וחצי שוב, נאמר לה שהניתוח מצויין, ושהכל בסדר גמור. היא רואה טוב בעין המנותחת. אבל: יש לה כאבים בעין המנותחת שלא פגו מאז הניתוח. ממש כואב לה. בשבועיים האחרונים הותקנו לה משקפיים שמתאימים למצב החדש, וחשבנו שזה יעזור לכאבים כי חל שינוי בשתי העיניים, ואכן - היא רואה בהם טוב אך הכאבים בעין המנותחת רק גברו! ממה יכולים להיות הכאבים האלה אם הכל מצויין לכאורה? אנחנו אובדי עצות, תודה מראש.

שלום רב, קשה להעריך מדוע הכאבים ללא בדיקה, אך די שכיח יובש בעיניים לאחר הניתוח שיכול לגרום לכאב.

07/02/2018 | 14:56 | מאת: רוני

תודה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר