ניתוח קטרקט בלייזר עם עדשה מולטיפוקלית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

27/01/2018 | 13:41 | מאת: רחל

שאלתי לד׳ר אליה לוינגר , אני בת 74, ואני אמורה לעבור אצלך ניתוח קטרקט בלייזר עם עדשה מולטיפוקלית, הוסבר לי כי יתכן וארגיש זקוקים בלילה בנהיגה, האם לא עדיף שאעבור ניתוח של עין קרוב ואחת רחוק , או ניתוח לקרוב, וברחוק אשתמש במשקפיים? מפאת גילי.

שלום רב, הדבר אפשרי אך צריך לזכור כי: 1 בנהיגה בלילה ללא משקפיים יש סיכוי רב לסינוורים והילות 2 בטכניקת ניתוח זו התיקון הוא עין אחת לרחוק ועין שניה לקרוב. עם עדשה מולטיפוקלית השימוש הוא בשתי העיניים.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר