עדשת מולטיפוקל לקטרקט בעין אחת בלבד

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

19/06/2017 | 21:55 | מאת: חן

אני עומד לעבור ניתוח קטרקט בעין אחת, בעין השנייה התופעה אינה קיימת. הומלץ לי על עדשה מולטיפוקל או טריפוקל. האם עדשה כזו מומלצת להשתלה גם בעין אחת בלבד?שמעתי דעה כי השוני בין העיניים, כאשר אחת עם עדשת מולטי מלאכותית והשנייה ללא, עשוי לגרום לאי נחות ולקושי יומיומי, במיוחד בעבודה מול מחשב. היום אני מרכיב משקפי מולטיפוקל.

שלום רב, האופציה של ניתוח קטרקט רק בעין אחת עם עדשה מולטיפוקלית יכול עדיין להקטין את התלות במשקפיים. האפקט כמובן יכול להיות טוב יותר אם ינותחו שתי העיניים. בדרך כלל ההבדל בין שתי העיניים לא משמעותי.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר