ראיה מטושטשת וכפולה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

23/05/2017 | 18:46 | מאת: אלי מנחמי

נותחתי תחילה לפני 10 חודשים בעין ימין וזה הצליח נותחתי לפני חודש בעין שמאל וזה כנראה כשל מסיבה כל שהיא. טיפלתי בהוראת הרופא המנתח ואחרים בטיפות כי היה לי יובש קיצוני. אני חש שהיובש הוא בעיה אחת ולא הוא הסיבה לראיה הלקויה המטושטשת וכי זה נובע אולי מאיכות העדשה או אופן הנחתה. אשמח לדעת אילו סיבות יכולות להעכיר את ראייתי ואת מצב רוחי תודה

שלום רב, קשה לי להעריך האם יש בעיה בעדשה אך כל הגורמים שציינת כגון: יובש, מנח עדשה או בעיה ברשתית יכולה לגרום להפרעה בראיה.

16/06/2019 | 10:51 | מאת: א.ט

בס"ד שלום ברשותך מי המנתח ואיפה נותחת אני שואלת כי אני גם צריכה תודה. רבה .אולי כדאי לחזור למנתח שיבדוק אם מנח העדשה נכון? רפואה שלימה

16/06/2019 | 10:54 | מאת: א.ט.

אמנם זה היה אצל מר מנחמי לפני שנתיים ולא יודעת מה מצב העיניים אצלו היום אבל יש היום טיפול נוירו ויז'ן לאחר ניתוח קטרקט שמנקה את העדשה החדשה שהוחלפה בניתוח

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר