רשתית וקטקרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

21/05/2014 | 13:25 | מאת: ניבה

עקב ריצודים בעין ימין הופניתי לOCT ואובחנו חורים למלאריים בדרגות שונות בשתי העיניים. מומחה לרשתית אמר שאין מטפלים במצב הרשתית שלי, אולם רצוי לבצע ניתוח קטרקט בשתי העיניים לשיפור הראיה. הניתוח עבר בהצלחה והראיה אכן השתפרה, אך דומני שהתופעות הקשורות בבעיות רשתית התגברו בעין הימנית. האם יתכן שנגרם נזק נוסף לרשתית? האם במידה ויש צורך בטיפול ברשתית (לייזר? הזרקה?)ניתן לבצעו בעין עם העדשה המלאכותית?

שלום רב, קשה להעריך בשלב זה מה לעשות. אני ממליץ בכל מקרה לבצע OCT חוזר לשם השוואה ועל פי התוצאה להחליט על המשך טיפול או מעקב.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר