חוטים בעיניים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

16/01/2017 | 11:06 | מאת: ציפי

שלום רב לאחר ניתוח קטרקט התחילו להופיע לי חוטים בעין. הבנתי שאין מה לעשות עם זה. האם זה קשור לניתוח? האם זה עובר ? ומדוע אני רואה מידי פעם כמו עננים בעין המנותחת. תודה

שלום רב, יתכן והדבר קרה בעקבות הניתוח אך תופעה זו יכולה להופיע גם במטופלים שלא עברו ניתוח כלל. שינויים בזגוגית של העין (הג'ל הממלא את העין) עובר שיוניים בתוכו הבאים לידי ביטוי בתופעות שציינת. בכל מקרה אני ממליץ על המשך בדיקה ומעקב של הרופא המטפל.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר