לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

20/05/2014 | 16:01 | מאת: ביבה

עין אחת נותחה למרחוק מבלי לדייק במספר וללא הצילינדר האם ניתוח מוצלח למרחוק שייערך בעין השניה יספיק לראיה טובה מאוד? האם אפשר לעשות שם מולטיפוקל? קרה לי עכשיו לאחר חדשיים מהניתוח שהייתי באולם כשהסתכלתי פתאום כל הפנים של האנשים היו מוארים בצד הימני שלהם והצד השמאלי שלהם נראה לי חשוך !!! לקח זמן שהראיה השתפרה וזה היה מפחיד. האם משהו זז בעין והאם זה יחזור? תודה

שלום רב, על פי התאור המצב ככל הנראה מדובר בתיקון של עין אחת לקרוב והשניה לרחוק שנקרא גם מונוויזן. ככל הנראה לאחר הניתוח השני יהיה שיפור בראיה לרחוק. בכל מקרה אם יש הפרעה בראיה שהופיע והיא ללא שינוי אני ממליץ על בדיקת הרופא המנתח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר