לחץ תוך עיני גבוה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

19/05/2014 | 15:14 | מאת: אפרת

שלום רב. הלחץ תוך עיני שלי הוא בסביבות 23. עברתי בדיקות שונות במכון מור, הכוללות בדיקת שדה ראייה, אולטרא-סאונד ובדיקת עובי הקרנית. עובי הקרנית שלי הוא 600. אני נמצאת במעקב אצל רופאת עיניים. נאמר לי ע"י מומחה ללחץ תוך עיני שעלי לקבל טיפות עיניים כל עקב. רופאת העיניים אמרה שאין צורך ורק להיות במעקב. איני יודעת מה לעשות. אני דואגת ממחלת הגלקאומה. (אין סיפור משפחתי ואיני סובלת מסכרת). אני בת 61. אודה לתשובתך.

שלום רב, החדשות הטובות הן שעובי הקרנית שלך עבה מאוד בהשוואה לאוכלסיה הנורמאלית (530 מיקרון). זוהי הסיבה למדידת הלחץ הגבוה מעט מהערך העליון הנורמלי. במידה ואין שינוי בשדה הראיה ובבדיקות האחקות הכל תקין אני ממליץ המשך מעקב.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר