קטרקט - לפני החלטה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

11/05/2014 | 10:06 | מאת: יעלל

שלום, אני בת 55 וצריכה לעבור ניתוח קטרקט בשתי העיניים. יש לי משקפיים מולטיפוקל. עד נסיעתי לחו"ל אוכל להספיק לעבור ניתוח בעין אחת. האם זה יכול להיות בעייתי לראייה? וגם, הרופא ממליץ על מולטיפוקל (יש התאמה). האם יש לכם כבר מספיק מידע וניסיון מה קורה עם המולטיפוקל נניח עוד 10 שנים?

13/05/2014 | 09:34 | מאת: ד"ר נדב בלפר

יעל שלום רב, ההחלטה על ניתוח תלויית ראיה. אם את רואה מספיק טוב כדי להנות מהטיול- נתחי בשובך. אם לא- עדיפה עין אחת הרואה טוב משתיים- פחות. יש נסיון של כ-10 שנים עם עדשות אלו. והוא מניב תוצאות מוצלחות. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר