התאמה או ניגודים בין תרופות

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

04/02/2014 | 22:17 | מאת: אסתר

שלום רב, אני קרבן של אלרגיה לתרופה (נושמת דרך קנולה) אני מבקשת לדעת אם אין תגובות בין התרופות שלהלן : איקפרס, דרלין, אלוריל, מירו הומפרדקס וגלוקומין,. אלה התרופות שאני נוטלת ואני עושה זאת אחרי ארוחת צהרים כדי לא לקחת אותם על קיבה ריקה וארוחת בוקר איני אוכלת. אין לי מי שידריך אותי אז אני מודה לך מראש. בכבוד רב, אסתר

שלום, מכיוון שאת נושמת דרך קנולה ומשתמשת בתרופות רבות, כדאי מאוד שתפני לרופא המשפחה שלך ליעוץ תרופתי.

מנהל פורום רישום תרופות