תופעת לוואי של זריקת דיפרוספאן

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/04/2019 | 21:56 | מאת: עינב

אתמול קיבלתי מניון דל 3 זריקות יום אחר יום של הזריקה עקב דלקת בכתף, המינון הינו 2 מ"ג לכל זריקה, אתמול אחרהצ היתה הראשונה, היום בצהרים קיבלתי את השניה, לקראת ערב תחושת חום מציפה את פני +חום של 37.6 ואודם בפנים האם נורמאלי? האם ללכת לקבל מחר את הזריקה האחרונה? בנוסף כאב ראש +דפיקות לב מואצות

Diprospan הינה תמיסה להזרקה המכילה 2 נגזרות שונות של הסטרואיד Betamethasone ולה השפעה אנטי דלקתית, אנטי ראומטית, ואנטי אלרגית. התסמינים המתוארים יכולים להיות תסמיני זיהום, יש להיוועץ ברופא בטרם המשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי