נקסיום גורם לי לאבד משקל

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

22/02/2019 | 12:13 | מאת: ויס קלרה

האם יתכן שנקסיום גורם לי לאיבוד משקל לא לוקחת קבוע רק כשיש כאבים מאד חזקים ברום הבטן סובלת מדיספפסיה פונקציונלית מעי רגיז גזים רפלוקס דכאון חרדה מהסבל בעיות בעור טחורים פיסורה צניחת רקטום חלקית עור אטרופי לכם יש צריבה חזקה בעור למטה שום משחה לא עוזרת ולכאבים שום סותר חומצה לא עוזר מלבד נרסיום שגורם לאיבוד משקל האם יתכן?

לא ציינת מה שיעור הירידה, באיזה פרק זמן ומדוע את מייחסת ירידה זו לטיפול בנקסיום. התכשיר נקסיום המכיל את החומר הפעיל Esomeprazole. התרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים, חלק מתופעות הלוואי עלולות להוביל לירידה במשקל. עם זאת, ירידה במשקל לא מכוונת יכולה להיות תסמין למצבי מחלה שונים. יש לפנות לרופא בהקדם לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי