וואבןן תופעות לוואי??

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

19/09/2018 | 15:03 | מאת: רואן

לפני 4 ימים הצחלתי לקלת וואבן מצב נפש קצת לא טוב חרדה דופק ךב מהיר שהלקחתי התחלתי להרגיש נוזל שקוף יורד מהשד האפ זה תופעות ליואי מהוואבן

בין הגורמים האפשריים להפרשה מהשד שאינם קשורה בהריון והנקה: אבצס, שימוש בגלולות למניעת הריון, הפרעות אנדוקריניות שונות, שימוש בתרופות מסוימות (כגון נוגדי דיכאון, אנטי-פסיכוטיים, תרופות מסוימות נגד הקאות, תרופות מסוימות לטיפול ביתר לחץ דם ואופייאטים), גידולים ועוד. תופעת לוואי של הפרשה מהשד אינה תופעת לוואי ידועה של התכשיר ואבן. במידה והתופעה אינה חולפת או שקיימים תסמינים נוספים, מומלץ לפנות לבירור אצל הרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי