הרגשה בחלל הפה אחרי נטילת סלייפ איד

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/12/2017 | 18:03 | מאת: יהודית

היה לי קשה להירדם ושתיתי סליפ איד התאוררתי בבוקר עם סחרחורת איומות ובחלל הפה יובש והרגשה כאילו אכלתי משהוא בוסרי ז האם זה שייך כבר כמה ימים אני בת 63

התכשיר סליפ אייד מכיל Doxylamine succinate שהינו אנטיהיסטמין. יובש בפה וסחרחורת הינן תופעת לוואי ידועה לתרופה. לא ציינת האם זו פעם ראשונה שנטלת את התרופה, כמה זמן לפני ההתעוררות נטלת את התרופה והאם הינך מטופלת בתרופות אחרות שיכולות גם הן לגרום לתופעות דומות או להגביר את הפעילות של סליפ אייד.שתיית מים ושימוש בסוכריות ללא סוכר יכול לעזור להרגשת היובש. במידה והינך סובלת מנדודי שינה, קיימות התערבויות שאינן תרופתיות כגון הימנעות מצריכת קפאין, ארוחות כבדות, ספורט לפני השינה, הימנעות משינה במהלך היום ועוד. במידה והינך סובלת מנדודי שינה לעיתים קרובות מומלץ לפנות לרופא לבירור והתאמת טיפול במידת הצורך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי