דיספפסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/08/2008 | 14:47 | מאת: רונית

שלום אני בת 33 לפני כחודש הרגשתי קושי בבליעה וסליחה אבל גרפסים אחרי כל ארוחה ממש נמנעתי מלאכול עברתי בדיקת אנדוסקופיה וביופסיה שיצאה תקינה פרט לאודם של להבת רירית אדומב שיצאה תקינה בביופסיה כיומיים אחרי האנדוסקופיה הופיע דימום מועט רק לאחר שינה בבוקר או מנוחת צהריים עברתי בדיקה אצל אאג בדק עם סיב אופטי הבדיקה יצאה תקינה עברתי צילום חזה יצא תקין הדימופ המועט מופיע לסירוגין יום כן יום לא מה עלי לעשות אני ממש מודאגת האאג ביקש גם שאבדק אצל רופאת שיניים כי איבחן דלקת חניכים איזה בירור נוסף יש לעשות האם שמעתם על דימום רק בבוקר וא לאחר מנוחה מחכה לתשובתכם המהירה אני כבר סובלת שבועיים תודה רונית

10/08/2008 | 12:46 | מאת:

היי רונית, לאור הבדיקות שעשית, ההשערה של הא.א.ג בדבר דלקת חניכיים הגיונית, דלקת כזאת יכולה לגרום אכן לדימום. בזמן הלילה מצטברות הפרשות בפה, שיכולות לכלול גם דם שמקורו בחניכיים. חשוב מאד לטפל בדלקת חניכיים כי מחקרים הוכיחו כי עלולות להיות לה השפעות בריאותיות על מערכות אחרות בגוף. אגב, לריפוי דלקת חניכיים מומלץ לקחת קואנזים Q-10, נוגד חמצון ונוגד-דלקת. הרבה בריאות