חושש לקראת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

13/03/2014 | 16:30 | מאת: בחור בן 26 חושש

הי מיולי 2013 אני עם כאבים במותניים לפעמים בחזה ובגב , עשיתי רנטגן חזה + מיפוי עצמות לא נמצא כלום בתקופה האחרונה אני הולך לשירותים כל שעה בערך והרגשה של כאילו לא התרוקן לגמרי ומשתין כל פעם טיפה , החלפתי רופא הסברתו לו את ההיסטוריה עשיתי בדיקת דם ושתן ושלחת אותי לאולטראסונד , להלן בדיקות מעבדה : Platelets-138-יחידות: 10*3 micl 5.66יחידות: 10*6/miclRBC-Red Blood Cells Urine Culture (Diaslide) תרבית שלילית ALKP-Alkaline Phosphatase יחידות U\L 124 אני בחור מעשן . האם יש לי ממה לחשוש מגידול בכליה? בבקשה עזרתך !

שלום רב, לדעתי בגיל 26 הסיכוי לממאירות בדרכי השתן נמוכה אבל נראה לי שכדאי שתפנה לאורולוג לברור בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה