סרטן גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

25/02/2014 | 20:26 | מאת: נטע

שלום לך דר רענן.אחותי מטופלת בסוטנט (סרטן כליה גרורתי).לאחר 9 חודשים של טיפול בסי טי האחרון האונוקולוג רשם התייצבות מוחלטת . היא מרגישה בסדר גם תוך כדי לקיחת הכדורים וגם בשבוע ההפסקה. אומנם יש תופעות לוואי אבל זה סביל ומטופל בעזרת רופא המשפחה.השאלה שלי האם זה אומר שאפשר לקוות להמשיך לחיות ככה עם הכדורים??אם כרגע הסוטנט הצליח לייצב את המחלה זה אומר שיש שליטה על המחלה?? אשמח לשמוע ממך בשורות טובות.בתודה רבה

נטע שלום, התייצבות מחלה לאחר 9 חודשים זו בהחלט תוצאה טובה שיכולה להמשיך עוד זמן רב. עצם העובדה שהטיפול נסבל מעודד אפילו יותר ובהחלט יוצר אפשרות לטיפול ארוך טווח וטיפול יעיל במחלה בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה