תרופה חדשה בסל inlyta

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

03/01/2014 | 14:38 | מאת: יאיר

לדר רענן ברגר שלום. אני מבקש האם לפי דעתך התרופה החדשה שנכנסה לסל עכשיו נגד סרטן הכליה עם גרורות, יכול להיות טוב יותר מהסוטנט. הסוטנט עוזר מאוד. תודה רבה. שם התרופה החדשה inlyta והשם הגנרי שלו axitinib

יאיר שלום רב התרופה החדשה נכנסה לסל לטיפול קו שני לאחר שהמחלה התקדמה על גבי סוטנט או ווטריינט. הנתונים מראים את יעילותה במצבים אלו. אני ממליץ שתמשיך עם הטיפול הנוכחי כל עוד המחלה מגיבה או יציבה ואינה מתקדמת בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה