תגובה מעולה לסוטנט

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

12/08/2013 | 21:38 | מאת: זיוה

אמא לוקחת סוטנט בגלל סרטן הכליה שהתפשט לכבד ללבלב ולראות. השבוע עשתה סי טי ומתברר שהיא מגיבה מצויין לסוטנט. חלק מהגידולים נעלמו לגמרי ומה שנשאר הוקטנו בצורה משמעותית וגם המרקם שלהם נהיה קטן יותר. האם היא תצטרך להמשיך בסוטנט , האם התגובה שלה בכל הגידולים שקיבלו "מכה' טובה מהסוטנט זה אומר שעכשיו יש פחות סכנה שאותם גרורות ימשיכו לשלוח גרורות חדשות??? בתןדה מראש !!!!

זיוה שלום, בעיקרון התשובה לכל השאלות זה כן. יש כבר עדויות שברוב המקרים הפסקת התרופה גורמת לחזרת המחלה ולעיתים יש פחות תגובה לסוטנט מבעבר. לא הייתי ממליץ על הפסקת הטיפול בשלב זה. כן הייתי נותן את כל הטיפול הנתמך שניתן לטובת איכות חייה של אמך בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה