סרטן בכליה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

13/02/2013 | 20:57 | מאת: יפה

אני בת55, בדרך כלל בריאה. בבדיקת c.t. נמצא גוש רקמה באגן הכליה וגביעים עליונים בגודל 31 ממ. בביופסיה שנלקחה בבדיקת אורוטורסקופיה אבחנתית נקבע Atypical epithelial, most probably dysplastic. ברור לי שיש צורך בניתוח מיידי שאלתי האם לבצע כריתת כליה בשלמותה או הסרת הגידול בלבד בנסיון לשימור הכליה. מה מתאים לסוג זה של סרטן למיקומו ולגודל הגוש. אודה לתשובתך המהירה תודה רבה

יפה שלום, כדי לענות על תשובתך עליי לראות את ההדמיה. יחד עם זאת, כדי לענות על שאלתך הכי טוב שתפני לאורולוג המתמחה שתחום גידולי הכליה. ישנם אורולוגים מעולים בתחום בכל בית חולים מרכזי בארץ. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה