סי טי

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

20/03/2015 | 15:48 | מאת: נטע

בפיענוח סי טי סרטן כליה גרורתי הרופא רשם האדרה רבה.האם זה אומר שבאותו מקום שיש האדרה הגרורות גדלו והתפשטו? ועוד שאלה האם תרופת הקיטרודה יכולה לעזור גם לסרטן כליה גרורתי? בתודה מראש לד"ר

נטע שלום האדרה הכוונה למראה שמתואר על ידי הרדיולוג ואינו מהווה לגדילה עודפת אלא סימן לכך שיש לאותו ריכוז גדול יותר של חומר ניגוד שהוזרק קודם. קיטרודה בהחלט יכולה לעזור ל20-30 אחוזים מהמטופלים עם סרטן כליה גרורתי בברכה, דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה